cineman 0 Napisano 8 Lipiec 2010 Mam problem z nagrywaniem gier na PS2. Czy mo??e mi kto?? podsunie program, kt??rym najlepiej siÄ? wypala gry na PS2. Do tej pory u??ywa??a tylko UltraISO i kilkana??cie uda??o mi siÄ? nagraÄ? , ale ostatnio pojawia mi siÄ? komunikat pod koniec nagrywania ??e nie mo??e wypaliÄ? Disc at Once - czy jest mo??liwo??Ä? wypaleniu gier na ps2 iso w formacie track at Once . Czy mo??e m??j problem le??y w ca??kiem innym punkcie. je??li kto?? mo??e mi co?? doradziÄ? to bardzo proszÄ? o pomoc!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
J@rek 20422 Napisano 8 Lipiec 2010 Spr??buj wypaliÄ? p??ytkÄ? przez PowerISO, ja przez to nagrywa??em (prÄ?dko??Ä? 16x) i za ka??dym razem chodzi??a p??yta :)/> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
L4Y Â? 15560 Napisano 8 Lipiec 2010 inne programy do wypalania obrazu p??yty to Nero lub Alcohol Czy mo??e m??j problem le??y w ca??kiem innym punkcie - s??abej jako??ci p??yta [ proponuje Sony , TDK i Verbatim ] - nagrywarka siÄ? ko??czy [ laser] - nagraj najmniejszÄ? prÄ?dko??ciÄ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cineman 0 Napisano 13 Lipiec 2010 PowerIso nic nie da?? chyba rzeczywi??cie moja nagrywarka jest umierajÄ?ca.... przetestujÄ? nagrywanie na innej nagrywarce i dam znaÄ? czy sÄ? jakie?? postÄ?py! DziÄ?ki za rady! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach