szymon 96 Napisano 16 Maj 2008 - Jaka jest r????nica miÄ?dzy automatem telefonicznym a wyborami? - W automacie najpierw p??acisz, a potem wybierasz, a przy wyborach najpierw wybierasz, a p????niej p??acisz! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Po czym siÄ? poznaje, ??e polityk k??amie? - Po tym, ??e porusza ustami... ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Co zrobi?? Lepper po wysypaniu zbo??a na tory? Zamy??li?? siÄ? po raz pierwszy w ??yciu. A co by??o potem? Tak mu siÄ? to spodoba??o, ??e jeszcze raz siÄ? zamy??li??. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Andrzej Lepper i jego kierowca je??dzili przez wiele dni po Polsce. Pewnej nocy przed limuzynÄ? wyskoczy??a im ??winia. Nie prze??y??a tego spotkania. Lepper widzÄ?c co siÄ? sta??o, kaza?? kierowcy i??Ä? wyt??umaczyÄ? wszystko w??a??cicielowi i powiedzieÄ?, ??e wszelkie straty zostanÄ? zrekompensowane. Kierowca wr??ci?? dopiero po godzinie z cygarem w zÄ?bach, butelkÄ? wina w rÄ?ce i w poszarpanym ubraniu. - M??j Bo??e, co ci siÄ? sta??o? - pyta Lepper. - No c????, rolnik da?? mi wino, jego ??ona obiad, a ich 19 letnia c??rka chwile szalonej, niezapomnianej rozkoszy. - C????e?? ty im powiedzia??? - ??e jestem kierowcÄ? Andrzeja Leppera i w??a??nie zabi??em ??winiÄ?. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Do palmy z kokosami podchodzi ma??pa i zaczyna trzÄ???Ä? drzewem. Nagle s??yszy g??os: - Pomy??l! Pomy??la??a, rzuci??a kijem, spad?? kokos i ma??pa odesz??a zadowolona. Podesz??a druga ma??pa i te?? trzÄ?sie drzewem. Nagle s??yszy: - Pomy??l! Pomy??la??a, wdrapa??a siÄ? na drzewo i zerwa??a sobie kokosa. Podchodzi Lepper do palmy i te?? trzÄ?sie. Nagle s??yszy g??os: - Pomy??l! - Co tu my??leÄ?, trzeba trzÄ???Ä?! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ W czasie pomara??czowej rewolucji Putin dzwoni do sztabu Juszczenki i m??wi, umo??liwimy wam przejÄ?cie w??adzy, ale musicie nam daÄ? Lw??w i Kij??w. W sztabie lekka konsternacja, po chwili odpowiadajÄ?: - Ok, damy wam kij??w, ale lw??w musicie sobie sami na??apaÄ?. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mrpeppermint 4 Napisano 19 Czerwiec 2008 Warszawa, korek na Jerozolimskich, do jednego kierowcy odzywa siÄ? drugi - s??uchaj, porwali prezydenta Kaczy??skiego, ??Ä?dajÄ? 100 000 000 z??otych, bo inaczej oblejÄ? go benzynÄ? i podpalÄ?, robimy w??a??nie zbi??rkÄ?... - Tak? A po ile dajÄ? inni kierowcy? - No tak po 2 - 3 litry.. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Lepper wzywa wr????kÄ?: - W nocy ??ni??y mi siÄ? ziemniaki. Co to znaczy? - To znaczy, ??e Pana na jesie?? wykopiÄ? albo na wiosnÄ? posadzÄ?. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Po wielu latach do nieba trafili prezydenci: Putin, Castro i Kaczy??ski. SiedzÄ? sobie na niebieskiej ??Ä?ce i p??aczÄ?. Pan B??g to dojrza?? i pyta o pow??d ich ??alu. - Nie uda??o mi sie do ko??ca stworzyÄ? wielkiej Rosji - powiedzia?? Putin. - Nie martw siÄ?, pokaza??e?? im drogÄ?. Dalej p??jdÄ? sami... - Trzyma??em nar??d za mordÄ?, nic ode mnie nie mieli - ubolewa Castro. - Nie martw siÄ?, za rok na Kubie znajdÄ? ropÄ? i bedÄ? mieli dobrobyt - uspokaja B??g. NastÄ?pnie B??g spojrza?? na Kaczy??skiego, przysiad?? siÄ? i ... sie rozp??aka??. Nad:Grundi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marko_87 2 Napisano 27 Październik 2008 (edytowane) Jasiu zosta?? przy??apany na paleniu fajek w szkolnej toalecie. Nauczycielka prowadzi go do dyrektora, ten rozpoczyna rozmowÄ? wychowawczÄ?: - Jasiu nie mo??esz paliÄ? jeste?? dopiero w trzeciej klasie.. - A Lepper pali??!! - przerywa Ja?? ...- No tak, ale on by?? pe??noletni. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Co Lepper dosta?? pod choinkÄ?? RÄ?kawiczki, ??eby nie zostawia?? odcisk??w palc??w na dzia??aczkach. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Wpada Lepper do ch??skiej restauracji w Brukseli. Mija chwilka kelner przynosi pa??eczki, a Lepper na ca??y g??os: - A co ja bÄ?ben zamawia??em ?! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Edytowane 27 Październik 2008 przez marko_87 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
L4Y Â? 15560 Napisano 1 Luty 2009 Bush i Putin postanowili siÄ? zahibernowaÄ? na 100 lat. Gdy minÄ???o 100 lat i wyszli z komory hibernacyjnej chcieli dowiedzieÄ? siÄ? co dzieje siÄ? w ich krajach. Wygrzebali z pobliskiego ??mietnika gazetÄ?. Putin znalaz?? ciekawy artyku??, ??mieje siÄ? z Busha czyta: - Kolejna fala komunizmu w USA. Bush wnerwi?? siÄ?, zabra?? Putinowi gazetÄ? i znalaz?? w niej artyku?? i padl ze smiechu na kolana: - Zamieszki na granicy polsko-chi??skiej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Manga 90 Napisano 22 Luty 2009 Co Lepper dosta?? pod choinkÄ?? RÄ?kawiczki, ??eby nie zostawia?? odcisk??w palc??w na dzia??aczkach. ------------------------------ Jasio zosta?? przy??apany na paleniu fajek w szkolnej toalecie. Nauczycielka prowadzi go do dyrektora, ten rozpoczyna rozmowÄ? wychowawczÄ?: -Jasiu - nie mo??esz paliÄ? - jeste?? dopiero w trzeciej klasie.. -A Lepper pali?? !!- przerywa Ja??, ... - No tak, ale on by?? pe??noletni. ---------------------------- Lepper wzywa wr????kÄ?: - W nocy ??ni??y mi siÄ? ziemniaki. Co to znaczy? - To znaczy, ??e Pana na jesie?? wykopiÄ? albo na wiosnÄ? posadzÄ?. --------------------------- Wpada pan Lepper do chi??skiej restauracji w Brukseli. Mija chwilka kelner przynosi pa??eczki, a Lepper na ca??y g??os: - A co ja bÄ?ben zamawia??em?! ------------------------- - Dlaczego Lepper zniechÄ?ci?? siÄ? do kosiarek mechanicznych? - Bo ju?? wiele razy pr??bowa?? kosiarkÄ?, ch??opskÄ? tradycjÄ?, postawiÄ? na sztorc i nigdy mu nie wysz??o. -------------------------- Jaka jest ulubiona dyscyplina sportowa Leppera? - Rzut epitetem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach