L4Y Â? Opublikowano 16 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2010 (edytowane) Jas Fasola / Mr. Bean.PL.BOX.DVDRip.XviD produkcja: Wielka Brytania gatunek: Familijny, Komedia data premiery: 1990-01-01 (?šwiat) re??yseria Paul Weiland , John Howard Davies scenariusz Rowan Atkinson , Robin Driscoll muzyka Howard Goodall E01 - Powr??t Jasia Fasoli E02 - Pech Jasia Fasoli E03 - Ja?? Fasola Jedzie Do Miasta E04 - K??opoty Z Jasiem FasolÄ? E05 - Ja?? Fasola Za K????kiem E06 - Gwiazdka Jasia Fasoli E07 - Ja?? Fasola W Pokoju 426 E08 - Pilnuj Dziecka Jasiu Fasolo E09 - Zr??b To Sam Jasiu Fasolo E10- Ja?? Fasola Wraca Do Szko??y E11 - Mini Golf Jasia Fasoli E12 - Dobranoc Jasiu fasolo E13 - W??osy Jasia Fasoli Z Londynu E14 - Biblioteka E15 - Przystanek Autobusowy 'Ja?? Fasola'' to jeden z najpopularniejszych brytyjskich seriali na ??wiecie. Opowiada o doros??ym mÄ???czy??nie, kt??ry zachowujÄ? siÄ? jak dziecko. ??yje samotnie i zawsze potrafi znale??Ä? siÄ? w zabawnych sytuacjach. RozwiÄ?zanie tych??e, przewa??nie odbywa siÄ? w przedziwny spos??b - dostarczajÄ?c widzom wiele zabawy i ??miechu. Ja?? Fasola ??pi z misiem, je??dzi jedynym w swoim rodzaju, malutkim brytyjskim samochodem. Je??eli co?? jest do zrobienia, to uznaje zasadÄ?, kt??ra m??wi: je??eli chcesz, ??eby co?? by??o dobrze zrobione - zr??b to sam. Jednak u Jasia to zdanie nie sprawdza siÄ?, choÄ? wszystko robi zawsze sam. Nie m??wi za wiele, tylko od czasu do czasu, wyksztusi z siebie kilka s????w, swoim dziwnym, charakterystycznym g??osem. Release Date.....: 20.09.2009 Movie Genre......: Familijny, Komedia Runtime..........: 13x25min + 1x9:29min + 1x5:36min Language.........: Polish Source...........: DVD5-DS Size.............: 13x232MB + 2x79,5MB Video Bitrate....:~1150kbps Resolution.......: 512*384 Aspect Ratio.....: (4:3) Audio Codec......: MPEG Layer-3 VBR Audio Bitrate....: 140kbps ABR Bitrate......: 160kbps Film: Web Ocena..: 8,13/10 This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się Edytowane 16 Grudnia 2010 przez L4Y Â? Cytuj
Uplinker CrashRed Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Uplinker Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Ja?? Fasola / Mr. Bean (1990 - 1995) DVDRIP XVID SEZON 1 POLSKI LEKTOR Rozmiar pliku: 350.0 MiB (367005696 bajt??w) Czas trwania: 00:24:58.280 (1498280 ms) Og??lne bitrate pliku: 1 960 Kbps Format: AVI Video FPS: 25.000 Video kodek: XviD Video bitrate: 1 831 Kbps Video rozdzielczo??Ä?: 704x528 Video rozmiar: 327 MiB (93%) Video proporcje obrazu: 4:3 Audio format: MPEG Audio Audio format wynik: Audio bitrate: 116 Kbps Audio liczba kana????w: 2 Audio sampling rate: 48.0 KHz Audio resolution: Audio rozmiar: 20.7 MiB (6%) SEZON 1 DVDRIP POLSKI LEKTOR This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi