Hozar Opublikowano 9 Grudnia 2008 Opublikowano 9 Grudnia 2008 1 - P??ywa??em w basenie pe??nym w??dki z 2 - Musia??em to zrobiÄ? z 3 - Przytula??em siÄ? z 4 - Zabi??em 5 - Nigdy nie ca??owa??em siÄ? z 6 - Wyda??em ca??e pieniÄ?dze z 7 - Pali??em z 8 - Spa??em z 9 - Jad??em 10 - K????ci??em siÄ? z 11 - O??eni??em siÄ? z 12 - Usiad??em na NastÄ?pnie wybierz dzie?? w,kt??rym siÄ? urodzi??e??/a??: 01 - z kotem 02 - z ??ydem 03 - Britney Spears 04 - z lalkÄ? 05 - z lizakiem 06 - mojÄ? dziewczynÄ? 07 - z p??ytÄ? CD 08 - z szczoteczkÄ? do zÄ?b??w 09 - z koniem 10 - z mojÄ? babciÄ? 11 - z w??asnÄ? d??oniÄ? 12 - z George Bushem 13 - z trawÄ? 14 - z butelkÄ? whisky 15 - z moim najlepszym przyjacielem 16 - z gejem 17 - z kaczkÄ? 18 - z prezerwatywÄ? 19 - z kom??rkÄ? 20 - z ?šwiÄ?tym Miko??ajem 21 - kilogramem zielska 22 - z nauczycielkÄ? 23 - z ksiÄ?dzem 24 - z krasnoludem 25 - z pajÄ?kiem 26 - z wielkanocnym jajkiem 27 - z striptizerkÄ? 28 - z moim ch??opakiem 29 - z kole??ankÄ? z klasy 30 - z nauczycielkÄ? 31 - z prostytutkÄ? Wybierz kolor koszulki jaki masz na sobie: Bia??y - bo mam super cycki Czarna - bo widzia??em ??e bÄ?dzie super Czerwony - bo wypali??em kilogram zielska ??????ty - bo zjad??em kubek g??wna Zielony - poniewa?? mam kluski w nosie BrÄ?zowy - bo jestem dobry w ??????ku R????owy - poniewa?? grupka murzyn??w przekopa??a mi dupÄ? Bez koszulki - poniewa?? musia??em Niebieski - poniewa?? nienawidzÄ? Snoop-Dooga Szara - poniewa?? nie mam nic w swoich spodniach Ultramaryna - bo kocham p??ywaÄ? Pomara??czowy - poniewa?? kto?? mi zap??aci?? za to R????owa - Bo kocham DodÄ? Kolorowa(co najmniej 7 kolor??w) - Bo nie mog??em wytrzymaÄ? Kremowa - Bo nigdy nie by??em w szkole Fioletowa - bo jestem gejem Inne - poniewa?? jestem z marsa Oto m??j: Jad??em z striptizerkÄ? bo widzia??em ??e bÄ?dzie super Cytuj
Adis Opublikowano 9 Grudnia 2008 Opublikowano 9 Grudnia 2008 K????ci??em siÄ? z wielkanocnym jajkiem poniewa?? nienawidzÄ? Snoop-Dooga :lol: Cytuj
BlaSyl Opublikowano 9 Grudnia 2008 Opublikowano 9 Grudnia 2008 Musia??em to zrobiÄ? z prezerwatywÄ? poniewa?? kto?? mi zap??aci?? za to :lol: :lol: Cytuj
Kolor Opublikowano 9 Grudnia 2008 Opublikowano 9 Grudnia 2008 Wyda??em ca??e pieniÄ?dze z mojÄ? dziewczynÄ? bo wypali??em kilogram zielska Cytuj
iTTAM Opublikowano 9 Grudnia 2008 Opublikowano 9 Grudnia 2008 P??ywa??em w basenie pe??nym w??dki z ksiÄ?dzem bo jestem dobry w ??????ku. Nie wiem co my??leÄ? na ten temat :lol: Cytuj
Kami Opublikowano 10 Grudnia 2008 Opublikowano 10 Grudnia 2008 Usiad??em na/z lizakiem bo widzia??em ??e bÄ?dzie super :)/>/> Cytuj
Gość Paula7721 Opublikowano 10 Grudnia 2008 Opublikowano 10 Grudnia 2008 Spa??am z nauczycielkÄ? poniewa?? grupka murzyn??w przekopa??a mi [beeep]Ä? :)/>/> Cytuj
Sun Red Opublikowano 19 Marca 2009 Opublikowano 19 Marca 2009 Hahhaha Przytula??am siÄ? z nauczycielkÄ? bo... mam super cycki :)/> hahahahahahhaahhaa Cytuj
Gość Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 (edytowane) Przytula??am siÄ? z gejem poniewa?? jestem z marsa :)/> :)/> Edytowane 4 Stycznia 2011 przez Gość Cytuj
Uzi Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 (edytowane) Nigdy nie ca??owa??em siÄ? z w??asnÄ? d??oniÄ? bo mam super cycki Hahaha :)/> Edytowane 8 Marca 2011 przez Uzi Cytuj
Maruy2108 Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 Spa??em z kilogramem zielska bo widzia??em ??e bÄ?dzie super. :)/> Cytuj
bl@ck Opublikowano 3 Grudnia 2014 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Przytula??em siÄ? z wielkanocnym jajkiem poniewa?? nienawidzÄ? Snoop-Dooga Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi