Fotograf Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Witajcie - z tej strony Fotograf , hyhy. W internecie wcze??niej siÄ? podawa??em pod innym nickiem lecz teraz warto mieÄ? jakiej?? zmiany. Czemu Fotograf? Bo tym siÄ? interesujÄ? i na tych w przysz??o??Ä?i prawdopodobnie bÄ?dÄ? dorabia??. Taki pomys?? na nick wyssany z palca - ??e tak powiem. BÄ?dÄ? tutaj stara?? siÄ? o posadÄ? uplinkera gdy?? moje uploaderskie pr??by nie przynios??y mi zysk??w (kilkana??cie cent??w). Mieszkam w UK - je??eli kto?? chcÄ? spytaÄ?. Czas zabawÄ? zaczÄ?Ä? , witam wszystkich. Cytuj
L4Y Â? Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2011 hehehhe :)/> BÄ?dÄ? tutaj stara?? siÄ? o posadÄ? uplinkera gdy?? moje uploaderskie pr??by nie przynios??y mi zysk??w (kilkana??cie cent??w). uplinkiera , to nadal nic nie zarobisz je??li tak s??abo upiesz :)/> Cytuj
Fotograf Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2011 (edytowane) Nie uplinkuje dla zarobku - uplinkuje dla zabawy i dla mo??liwo??ci pomocy DS : P Przy okazji spytam - linki do safelinking bez problemu? Bo nie mog??em siÄ? doczytaÄ? w regulaminie. Edytowane 30 Sierpnia 2011 przez Fotograf Cytuj
L4Y Â? Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2011 w postach dajemy jedynie nazwe releasu i dane tech . + linki , je??li sÄ? fotki to za spolierem chowamy safelink mo??e byÄ? ale wola?? bym orginalne Cytuj
Fotograf Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2011 w postach dajemy jedynie nazwe releasu i dane tech . + linki , je??li sÄ? fotki to za spolierem chowamy safelink mo??e byÄ? ale wola?? bym orginalne Okej - przepraszam za ten b??Ä?d - od teraz bÄ?dzie git. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi