Uplinker mark167 Opublikowano 15 Lipca 2016 Uplinker Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2016 Nazwa releasu: Betlej-Furman G. - Domowa pierogarnia. Swojska kuchnia Opis: Pierogi, kluski, nale??niki, placuszki to prawdziwa poezja polskiej kuchni. Potrawy te wprowadzajÄ? domowy klimat, mi??o jest przygotowywaÄ? je w towarzystwie â?? lepienie pierog??w w wiÄ?kszym gronie to prawdziwa przyjemno??Ä?! Tradycyjne przepisy autorka wzbogaca o zdrowe, naturalne dodatki, kt??re sprawiajÄ?, ??e sÄ? to dania pe??nowarto??ciowe od??ywczo. UwzglÄ?dnia przy tym rytm p??r roku, proponujÄ?c na zimÄ? np. farsz z kasz, fasoli i soczewicy, na wiosnÄ? i lato â?? botwinkÄ?, m??odÄ? pokrzywÄ?, ca??y bukiet zi???? i sezonowe owoce, a na jesie?? â?? grzyby i orzechy. Znajdziemy tu te?? pomys??y na wykorzystanie regionalnych specja????w z owczego mleka takich jak sery typu bryndza i oscypek, kt??re sÄ? obecnie dostÄ?pne w ca??ej Polsce. Opis uploadu: Format uploadu: PDF Dane techniczne: 0% Ilo??Ä? stron: 90 Wersja jÄ?zykowa: PL Wielko??Ä? uploadu: 27 MB Has??o: brak Download: This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się