Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

  • Uplinker
Opublikowano

Nazwa releasu:

 

Betlej-Furman G. - Domowa pierogarnia. Swojska kuchnia

 

1.jpg

 

Opis:

Pierogi, kluski, nale??niki, placuszki to prawdziwa poezja polskiej kuchni. Potrawy te wprowadzajÄ? domowy klimat, mi??o jest przygotowywaÄ? je w towarzystwie â?? lepienie pierog??w w wiÄ?kszym gronie to prawdziwa przyjemno??Ä?! Tradycyjne przepisy autorka wzbogaca o zdrowe, naturalne dodatki, kt??re sprawiajÄ?, ??e sÄ? to dania pe??nowarto??ciowe od??ywczo. UwzglÄ?dnia przy tym rytm p??r roku, proponujÄ?c na zimÄ? np. farsz z kasz, fasoli i soczewicy, na wiosnÄ? i lato â?? botwinkÄ?, m??odÄ? pokrzywÄ?, ca??y bukiet zi???? i sezonowe owoce, a na jesie?? â?? grzyby i orzechy. Znajdziemy tu te?? pomys??y na wykorzystanie regionalnych specja????w z owczego mleka takich jak sery typu bryndza i oscypek, kt??re sÄ? obecnie dostÄ?pne w ca??ej Polsce.

 

Opis uploadu:

Format uploadu: PDF

Dane techniczne: 0%

Ilo??Ä? stron: 90

Wersja jÄ?zykowa: PL

Wielko??Ä? uploadu: 27 MB

Has??o: brak

 

 

Download:

This is the hidden content, please

 

This is the hidden content, please

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej witryny, wyrażasz zgodę na nasze Warunki użytkowania.