Hozar 672 Napisano 7 Marzec 2008 (edytowane) Temat przedstawia prace naszego grafika :)/>/> Edytowane 13 Marzec 2008 przez Hozar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kopin Napisano 9 Marzec 2008 (edytowane) Moje pracki BELKI: BANNER: BUTTONY: NOWE ANIMOWANE BELKI: Edytowane 12 Marzec 2008 przez Kopin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
J@rek 20422 Napisano 11 Marzec 2008 O to praca Kopina na moje specjalne ??yczenie: Ja jestem pod wra??eniem. Dla mnie jest to bomba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kopin Napisano 13 Marzec 2008 (edytowane) Eh...Wrona Dzieki za pozytywne komentarze, wiem ??e obmba to przeno??nia, tak tylkoi powiedzialem 2 Sygnaturki Dla naszych Admin??w: Dla Adisa: i dla Aro: Powiedzcie czy sie podobajÄ?, i czy zrobiÄ? dla reszty (ChazyChaza, Jr.Adminow i modkow). Pozdro4all. P.S. Prosze o zmienienie nazwy tematu i przeniesienie go (ju?? grafik jest) ZmieniÄ? na Grafiki Kopina czy jakos tak. narazie nowe 3: Chazy Chaz: Georgio: I Jeszcze jedna na pro??be Aro: POZDRO CiÄ?g Dalszy: Poprawka dla Gregoria: (Bardzo Przepraszam Za Ten Karygodny B??Ä?d) Hozar: Rell: PEACE! Edytowane 2 Listopad 2008 przez kris82 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Orzech 74 Napisano 14 Marzec 2008 (edytowane) A oto moja propozycja: TworzÄ?c te grafiki opiera??em siÄ? na prawdziwych kolorach rang. ProszÄ? o opinie :)/>/> Oto 2 brakujÄ?ce rangi: A mo??e co?? w stylu grafiki forum: Edytowane 2 Listopad 2008 przez kris82 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
J@rek 20422 Napisano 14 Marzec 2008 Orzech, podobajÄ? mi siÄ? Twoje prace ale brakuje jeszcze dw??ch rang. :)/>/> ChoÄ? ja akurat na grafice siÄ? nie znam. :)/>/> Ale jest ciekawie. :)/>/> Tylko te ludki bym usunÄ??? a wstawi?? co?? innego. :)/>/> :)/>/> Ale popracuj , fajnie fajnie. :)/>/> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach