Yazuki 2 Napisano 26 Czerwiec 2009 Witam Jestem Yazuki brat adimana chcia??bym powiadomiÄ? ??e 2 tygodnie temu umar?? :)/> wiÄ?c ja odziedzicza??em po nim komputer patrzy??em na historiÄ? i zobaczy??em tÄ? stronkÄ? :)/> wiÄ?c witam was serdecznie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
J@rek 20422 Napisano 26 Czerwiec 2009 ja nie wiem co napisaÄ? ja wiem ??e to ??art ja wiem ??e adimna jest i bÄ?dzie ja wiem ??e k??rwa to ??art proszÄ? nie m??w takich rzeczy bo kto z nim n9ie pisa?? to nie wie jaki to cz??owiek mia??em tÄ? przyjemno??Ä? i dlatego proszÄ? powiedz ??e to ??art Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
L4Y Â? 15560 Napisano 26 Czerwiec 2009 (edytowane) ... gdy czyta??em post Yazuki my??la??em , ??e to g??upi ??art , ale teraz wiem , ??e to prawda :)/> . .... nic wiÄ?cej nie napisze , tylko powiem wam , ??e jest mi smutno .... Edytowane 26 Czerwiec 2009 przez L4YÂ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yazuki 2 Napisano 27 Czerwiec 2009 m??g??bym wam daÄ? jeszcze dow??d ale jak wchodzÄ? do cmentarza to mi siÄ? co?? dzieje i dalej nie p??jdÄ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach