ramon3101 1 Napisano 25 Lipiec 2009 Witam , od tygodnia mam nowy komp... Kupi??em odrazu po wyj??ciu z Wojska... a ??e by??em w armii to jestem do??Ä? zacofany teraz z Komputerami itd ( zaczynam ponownÄ? naukÄ? ) ... Dobra przechodzÄ? do sprawy... Chcia??bym siÄ? dowiedzieÄ? jaki mam wgraÄ? system do mojego kompa ,, by m??j komp wykorzysta?? jak najlepiej moc... M??j komp wyglÄ?da tak : Procesor : Intel® Core2 Quad CPU Q8200 @ 2.33GHz, 2331 MHz PamiÄ?Ä? : 4 Gb ddr 2 Grafika : NVIDIA GeForce GTS 250 512 MB Dysk : 500Gb Czekam na wasze opinie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mark13 1 Napisano 5 Sierpień 2009 Vista bo wykorzystasz DX10 w grach, albo Windows7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
buz 1 Napisano 6 Maj 2010 zale??y -mozna te?? linuxa :)/> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mafiozo 16 Napisano 18 Maj 2010 na pewno nie viste je??li ju?? to proponuje xp profesjonal lub 7-vis-te mowie nie !!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Markotny 41 Napisano 18 Maj 2010 Kolega chcia?? sobie pograc a nie hackowaÄ? wiec linuxa odradzam :)/> Vista to przereklamowany bubel jak trafnie zauwazyl kolega mafiozo. Ja rowniez polecam xp profesional 7. Jest jeszcze widows mx7 (czytaj po tuningu), komp o wiele szybszy ale? Ale jak nie ma kolega troche pojecia o systemie to polecam wersje oryginalna bo mx7 trzeba umiec skonfigurowac pod posiadany sprzecik i wtedy smiga pieknie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
L_O_G_A_N 1 Napisano 31 Maj 2010 Ja bym ci poleca?? win xp jest najlepszy pod wzgledem dzialania,kompatybilnosci itd,troche ja juz system??w obruci??em i mia??em win7 i by?? problrm z duzymi dyskami,nie wiem jak teraz ale gralem w gre i nagle systemik pad?? win 7,a cio do visty odradzam najgorsze badziewie pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dj_petro 29 Napisano 2 Czerwiec 2010 masz 4 GB ramu wiÄ?c albo XP 64 BIT lub windows 7 64 BIT Je??li zainstalujesz wersjÄ? 32 bitowe to system bedzie wykrywa?? tylko 3 GB ramu mimo tego ze masz 4 GB Linux - to dziadostwo nie instaluj !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojcienty 0 Napisano 5 Czerwiec 2010 na taki sprzÄ?cior to windows 7. pozdrawiam wojcienty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mafiozo 16 Napisano 15 Czerwiec 2010 (edytowane) obojÄ?tnie jaki windows xp nieykorzysta wiÄ?cej ni?? 3GB ramu windows vista i 7 tak ale najlepiej polecam 7 Edytowane 15 Czerwiec 2010 przez mafiozo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dj_petro 29 Napisano 15 Czerwiec 2010 Daj mi linka do strony gdzie jest napisane ze windows xp 64 bit nie obs??uguje 4 Gb ramu tylko 3 GB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
L4Y Â? 15560 Napisano 15 Czerwiec 2010 dane Microsoftu lub ten temat do poczytania http://www.microsoft.com/poland/technet/article/art0092_01.mspx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mafiozo 16 Napisano 15 Czerwiec 2010 dane mo??e sÄ? podawane przez producenta ale m??j komp przynajmniej nie wykorzystuje i u moich znajomych te?? ale jak chcesz to posprawdzaj sÄ? od tego programy nie zawsze producent ma racje parametry i strony to nie wszystko i na tym ko??czÄ? swoja wypowiedz :)/> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach