Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , od tygodnia mam nowy komp... Kupi??em odrazu po wyj??ciu z Wojska... a ??e by??em w armii to jestem do??Ä? zacofany teraz z Komputerami itd ( zaczynam ponownÄ? naukÄ? ) ... Dobra przechodzÄ? do sprawy...

Chcia??bym siÄ? dowiedzieÄ? jaki mam wgraÄ? system do mojego kompa ,, by m??j komp wykorzysta?? jak najlepiej moc...

M??j komp wyglÄ?da tak :

Procesor : Intel® Core2 Quad CPU Q8200 @ 2.33GHz, 2331 MHz

PamiÄ?Ä? : 4 Gb ddr 2

Grafika : NVIDIA GeForce GTS 250 512 MB

Dysk : 500Gb

Czekam na wasze opinie...

• 2 weeks later...
  • 9 months later...
  • 2 weeks later...
Opublikowano

na pewno nie viste je??li ju?? to proponuje xp profesjonal lub 7-vis-te mowie nie !!!!

Opublikowano

Kolega chcia?? sobie pograc a nie hackowaÄ? wiec linuxa odradzam :)/>

Vista to przereklamowany bubel jak trafnie zauwazyl kolega mafiozo.

Ja rowniez polecam xp profesional 7.

Jest jeszcze widows mx7 (czytaj po tuningu), komp o wiele szybszy ale?

Ale jak nie ma kolega troche pojecia o systemie to polecam wersje oryginalna bo mx7 trzeba umiec skonfigurowac pod posiadany sprzecik i wtedy smiga pieknie.

• 2 weeks later...
Opublikowano

Ja bym ci poleca?? win xp jest najlepszy pod wzgledem dzialania,kompatybilnosci itd,troche ja juz system??w obruci??em i mia??em win7 i by?? problrm z duzymi dyskami,nie wiem jak teraz ale gralem w gre i nagle systemik pad?? win 7,a cio do visty odradzam najgorsze badziewie pozdrawiam

Opublikowano

masz 4 GB ramu wiÄ?c albo XP 64 BIT lub windows 7 64 BIT

Je??li zainstalujesz wersjÄ? 32 bitowe to system bedzie wykrywa?? tylko 3 GB ramu mimo tego ze masz 4 GB

Linux - to dziadostwo nie instaluj !!

• 2 weeks later...
Opublikowano (edytowane)

obojÄ?tnie jaki windows xp nieykorzysta wiÄ?cej ni?? 3GB ramu windows vista i 7 tak ale najlepiej polecam 7

Edytowane przez mafiozo
Opublikowano

Daj mi linka do strony gdzie jest napisane ze windows xp 64 bit nie obs??uguje 4 Gb ramu tylko 3 GB

Opublikowano

dane mo??e sÄ? podawane przez producenta ale m??j komp przynajmniej nie wykorzystuje i u moich znajomych te?? ale jak chcesz to posprawdzaj sÄ? od tego programy nie zawsze producent ma racje parametry i strony to nie wszystko i na tym ko??czÄ? swoja wypowiedz :)/>