forest 7041 Napisano 26 Sierpień 2009 Witam Mo??e by by?? kto?? chÄ?tny na wykonanie dla mnie Avatara :)/> Rodzaj, gatunek, wielko??Ä? obojÄ?tna :)/> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
L4Y Â? 15560 Napisano 26 Sierpień 2009 (edytowane) zrobi siÄ? :)/> Edytowane 26 Sierpień 2009 przez L4YÂ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dj Emass 9 Napisano 29 Czerwiec 2010 Nie bede zaczynal nowego watku, wiec tak jak w temacie, jesli ktos by chcial zrobic dla mnie jakiegos avatara, moze byc cos z muzyka moze byc i Dr haus :)/> Pozdrawiam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RedBull 8 Napisano 18 Sierpień 2010 ProszÄ? avek (jak co?? po prawic to na PW) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dj Emass 9 Napisano 18 Sierpień 2010 Dzieki wielkie RedBull-ik:) :)/> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 25 Maj 2011 Wiem ??e ju?? i tak du??o dla mnie robiono ale czy mogÄ? prosiÄ? o nowÄ? sygnaturkÄ? kt??ra by pasowa??a do mojej obecnej rangi dziÄ?ki z g??ry :)/> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mlek?? 18 Napisano 22 Październik 2011 kometa, czy pro??ba o sygnature dla ciebie jest jeszcze aktywna? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 23 Październik 2011 Jak widaÄ? na za??Ä?czonym obrazku , ju?? mi zrobi?? nasz forumowy artysta L4Y. :yahoo!:/> Je??li jednak masz ochotÄ? zrobiÄ? mi nowÄ? to chÄ?tnie obejrzÄ? i byÄ? mo??e zmieniÄ?. :graf:/> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mlek?? 18 Napisano 23 Październik 2011 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 23 Październik 2011 bardzo ??adne ale wole ??eby to by??o co?? ruchomego :D/> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arbus1023 0 Napisano 7 Maj 2012 Bez obrazy :D To jest wszystko kiczowate. Ustaw sobie co?? czym siÄ? pasjonujesz lepiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach