Zwirek Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Opublikowano 15 Kwietnia 2008 no wiÄ?c witam wszystkich i ??adnie sie przedstawiam - jestem Kamil, ale wole po ksywce - ??wirek, mam 20 lat i studiuje sobie :)/>/> Mam nadzieje, ??e conieco Wam tu zwiÄ?ksze ilo??c wstawek a i sam z chÄ?ciÄ? trochÄ? pokorzystam :)/>/> Pozdr??wki dla piterrra, ktory mnie tu wciÄ?gnÄ??? :)/>/> Cytuj
Adis Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 ??wirek witam CiÄ? serdecznie i ??yczÄ? mi??ej zabawy w??r??d nas :)/>/> :piwo2: Cytuj
Gość gregorio Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 ja rowniez wszystkich witam w tym wspanialym forum Cytuj
Vorgad Opublikowano 18 Października 2008 Opublikowano 18 Października 2008 :)/>/> witamy, witamy Cytuj
magro Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 enjoy~~ ! and have a goot time here :)/>/> Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi