gokusssj3x2 Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2010 Remote Upload RS2RS: Zmień Nazwę Pliku! Potrzebujesz przesłać pliki na Rapidshare z możliwością zmiany nazwy? Spróbuj tej opcji! Pamiętaj jednak, aby korzystać z niej odpowiedzialnie i zgodnie z regulaminem Rapidshare. Usługa: Remote Upload RS2RS z możliwością zmiany nazwy pliku. Adres: http://rsgenerator.345.pl/ Instrukcja krok po kroku: 1. Wpisujesz dane do konta Premium Rapidshare. 2. Wklejasz linki. 3. Kopiujesz nazwę dotychczasowego pliku i wklejasz do pierwszego okienka. 4. Zmieniasz nazwę dotychczasowego pliku w drugim oknie. 5. Klikasz WYGENERUJ. 6. Otrzymane linki wklejasz do Zakładki remote na twoim koncie Rapidshare! Szybki Zarobek? Uwaga na Oszustwo! Uważaj na podejrzane oferty zarobku w internecie! Tekst poniżej może być próbą oszustwa. Zawsze zachowaj ostrożność i weryfikuj informacje. Nigdy nie podawaj swoich danych osobowych ani nie wpłacaj pieniędzy, jeśli nie masz pewności, że oferta jest wiarygodna. Tekst, który może zachęcać do podejrzanych działań: W tej chwili pliki remotują/uploadują się na twoje konto Rapidshare, po chwili otrzymane swoje pliki rozsyłasz po forach i dostajesz dużo punktów :) Sam używam tej stronki od 3 tygodni i na moim koncie widać już ładne ponad 170 tysięcy punktów. 1 wypłatę już zleciłem !
gokusssj3x2 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2010 Spoko , tylko powiedz mi na jakiej zasadzie tak twierdzisz ? Remote nie łapie haseł , jest specjalnie założone dla ludzi takich jak ja którzy lubia rzeczy za free i do tego bezpieczne.
J@rek Opublikowano 26 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2010 zacytuję mojego znajomego Cytat mowa jest o zdalnym uploadzie z rapidshare na rapidshare ,można do tego celu używać skryptu który oszukuje rapidshare bo oficjalnie RS uniemożliwia remote upload ze swojego serwisu na swój ,a skrypt omija tą blokadę ,tyle że taki skrypt z niepewnego źródła przesyła dane do naszego konta premium które jest tutaj wymagane by trick RS na RS zadziałał do innych osób i tak się konto traci. Przy remote uploadzie pliki nie znikają z konta są kopiowane jedynie na inny serwis bądź na drugie konto rapidshare o ile używasz skryptu RS na RS. Cytat Mam podejrzaną pewną stronkę o kradzieży kont. Można by ją tu podać byście luknęli co to za dziadostwo? a tu masz info z dzisiaj Cytat Uwaga! Potencjalne Problemy z Generatorami Linków Rapidshare Uważaj na narzędzia do generowania linków Rapidshare! Pamiętaj, że korzystanie z nich może być ryzykowne, a niektóre mogą nawet wykradać hasła. Problemy z poprzednim narzędziem: Ten "wynalazek" już nie działa, a nawet nie generuje linków – w zamian prawdopodobnie wykrada hasła. Uważajcie na to! Alternatywa (z ostrożnością): Wcześniej ktoś podał następującą stronę (używaj z dużą ostrożnością): This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się Podobno, (choć działa wolno), to "nawet jako tako działa". Używajcie go z rozwagą, a w szczególności unikajcie podawania haseł do swoich kont Rapidshare! Pamiętajcie: bezpieczeństwo jest najważniejsze! ludzie powiem wam jedno nie ma i chyba nie będzie nic bezpieczniejszego na remote jak własny shell tu macie pewność że wam konto nagle nie zniknie a kolega Cytat Spoko , tylko powiedz mi na jakiej zasadzie tak twierdzisz ? Remote nie łapie haseł , jest specjalnie założone dla ludzi takich jak ja którzy lubia rzeczy za free i do tego bezpieczne. skoro używa to życze mu straty wielu kont jeżeli chcesz namiar na tanie i dobre shelle to zapraszam na gg lub pisać PW Temat zamykam bo śmiech mnie ogarnia
Rekomendowane odpowiedzi