Hans 663 Napisano 22 Grudzień 2007 Wchodzimy na strone Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. i sprawdzamy szybkosc swojego lacza, po zakonczeniu testu kopiujemy "Froum link" i wklejamy na forum w tym temacie :)/>/> O to m??j speedtest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adis 4154 Napisano 22 Grudzień 2007 A to m??j :)/>/> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WaniuSiek 22 Napisano 13 Marzec 2008 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
J@rek 20422 Napisano 13 Marzec 2008 ja mam taki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blyoghurt 0 Napisano 23 Marzec 2008 (edytowane) Ale zawsze lepiej ni?? poprzednio. Niestety szybszego jest ciÄ???ko u mnie za??o??yÄ? <_< Edytowane 23 Marzec 2008 przez blyoghurt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fausto 1 Napisano 29 Marzec 2008 :beer: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Headshot 118 Napisano 19 Kwiecień 2008 Radi??wka: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Je??yk 20 Napisano 19 Kwiecień 2008 Nie ma czym sie chwaliÄ? ale jaki?? tam zawsze jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
~LokOneAndOnly 93 Napisano 3 Czerwiec 2008 wireless Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Trox Napisano 16 Lipiec 2008 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomcio1231 0 Napisano 30 Lipiec 2008 a to moje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DJNight 14 Napisano 13 Sierpień 2008 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zwirek 59 Napisano 14 Sierpień 2008 Nie jest tragicznie ale i bez sza??u :)/>/> mo??e teraz symetryczne bede mial w lbnie to wtedy bedzie ladnie :)/>/> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Balzac 240 Napisano 26 Sierpień 2008 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolor 2808 Napisano 26 Sierpień 2008 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach