Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc, mam do Was prosbe. Wiem, ze na forum znajda sie osoby utaletowane graficzne. Chcialabym prosic o wykonanie dla mnie avatara i sygnatury.

O wymiarach takich aby pasowaly na DarkSiders. Tematyka

#1 Real Madryt

#2 Muzyka klubowa

lub

#3 Tw??j wybor :)/>/>

Prosze o wybranie tematu ktoregos z dwoch podanych lub samemu wybierz :)/>/>

To tylko taka mala wskazowka do czego daze.

Na avatarze powinien sie znalezc moj nick, a na sygnaturze nick & DarkSiders Proud Uploader badz DarkSiders Uploader.

Dzieki za poswiecony czas.

Pozdrawiam

Silje

Opublikowano (edytowane)

Troche mi sie nudzi??o wiec postanowi??em co?? wypociÄ?, czekam na oceny :)/>/>

siljepq8.png

W razie czego s??u??e editem :)/>/>

Edytowane przez Kajus
Opublikowano

Moge wiedziec co oznacz #5 :)/>/> ? Powiem, ze to jest ??adne, ale mozna to dopracowac :)/>/> Mozna rowniez podarzyc w nieco innym kierunku....:)/>/>

Opublikowano

Hehe, jestes dosc bezposredni i to lubie. Jak narazie to mam do zaoferowania "DziÄ?kujÄ?" + Wielki Buziak + Dozgonna wdziecznosc + satysfakcje ze to Ty zrobiles cos dla Silje :)/>/> Hehe....Slyszalam, ze troche modzisz w grafice, wiec mozesz cos ciekawego zrobic dla mnie :)/>/>

Opublikowano
Hehe, jestes dosc bezposredni i to lubie. Jak narazie to mam do zaoferowania "DziÄ?kujÄ?" + Wielki Buziak + Dozgonna wdziecznosc + satysfakcje ze to Ty zrobiles cos dla Silje :)/>/> Hehe....Slyszalam, ze troche modzisz w grafice, wiec mozesz cos ciekawego zrobic dla mnie :)/>/>

Jako meneger naszego najlepszego grafika s??ynnego na ca??y ??wiat, muszÄ? Cie uprzedziÄ? ??e Twoje wynagrodzenie nie jest wystarczajÄ?ce :)/>/> ~LokOneAndOnly preferuje bardziej wynagrodzenie oralne :)/>/>

joke :)/>/>

Opublikowano

Taki ma??y suprajs, nie spodziewa??a?? siÄ? <lol2>

chocia?? robione na twoim kompie :)/>/>

sygnaturkabyemmatjchomihc0.png

Nie musisz nic m??wiÄ?, wiem, ??e jest cacy B)

Opublikowano

Dziekuje bardzo, nawet nie wiem kiedy Ty to zrobilas, naprawde :)/>/>

Oczywiscie, jesli ktos bedzie mial jeszcze jakis ciekawy pomysl, to czekam na Wasze propozycje.

Najbardziej zalezy mi jeszcze na wykonaniu elementu zwiazanego z Green Day :)/>/>

• 5 months later...