Skocz do zawartości

Aktywacja nowych użytkowników
Zakazane produkcje

• advertisement_alt
  • advertisement_alt
  • advertisement_alt
krzysiek_torz

Obróbka zdjeć. Pomocy!!!!!!!!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam pro??be do wszystkich potrzebuje jakiego?? fajnego programu do obr??bki zdjÄ?Ä?.

Obecnie u??ywam Ashampo6 ale nie zadowala mnie ten program moge w nim zrobic tylko 3rodzaje obr??bki i to wszystko.

Z g??ry wielkie dzieki do wszystkich kt??rzy pomogÄ?.

Edytowane przez krzysiek_torz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witaj!

je??eli chodzi o obr??bkÄ? zdjÄ?Ä? oraz wszelkiego rodzaju graficzne prace to polecam jedyny i nie zastÄ?piony program: Adobe Photoshop w wersji CS3

cs3.jpg

(linki na RS poni??ej)

Ukryta Zawartość

Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów.

nie wiem do jakiej obr??bki potrzebujesz programu i je??eli Photoshop oka??e siÄ? dla Ciebie zbyt skomplikowany to mogÄ? poleciÄ? program IrfanView 4.20 kt??ry mam mniej funkcji, ale jest za to bajecznie prosty :)/>/>

irfanview.jpg

Ukryta Zawartość

Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów.

i spolszczenie

Ukryta Zawartość

mam nadzieje, ??e Ci pomog??em w razie problem??w pyta?? wÄ?tpliwo??ci itp pisz do mnie na gg, postaram sie pom??c.

pozdro :)/>/>

Edytowane przez L4YÂ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Witam mam pro??be do wszystkich potrzebuje jakiego?? fajnego programu do obr??bki zdjÄ?Ä?.

Obecnie u??ywam Ashampo6 ale nie zadowala mnie ten program moge w nim zrobic tylko 3rodzaje obr??bki i to wszystko.

PhotoFiltre Studio X to doskona??y program w jÄ?zyku POLSKIM umo??liwiajÄ?cy u??ytkownikowi w ??atwy i prosty spos??b przerabiaÄ? zdjÄ?cia (usuwanie skaz na zdjÄ?ciach). W programie znajdziesz r??wnie?? kilka efekt??w do poprawy jako??ci i wygladu zdjÄ?cia. Interfejs programu bardzo prosty i przyjazny dla u??ytkownika. http://www.pobieralnia.org/plik-329-photofiltre-studio.html Nie jest tak potÄ???ny jak Photoshop (w kt??rym przeciÄ?tny u??ytkownik wyko??ystuje tulko 10% jego mo??liwo??ci) i znacznie lepszy od IrfanView .

1. Jest to wersja testowa programu. Po 30 dniach u??ytkowania nale??y kupiÄ? klucz licencyjny, kt??ry mo??emy nabyÄ? na stronie producenta lub znale??Ä? innÄ? metodÄ? :)/>)

2. Aby dodaÄ? spolszczenie nale??y wrzuciÄ? je do katalogu g????wnego programu (tam gdzie znajduje siÄ? plik pf-studio.exe) i usunÄ?Ä? znajdujÄ?cy siÄ? tam plik StudioEn.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z tego co zauwa??y??em nero Vision ma wiele ciekawych opcji do przer??bek fotek, ale jak naprawde chcesz sie pobawic to proponuje corel

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Proponuje program Ps5 (Adobe Photoshop 5) lub Gimpa .

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi