w4zon 9 Napisano 5 Wrzesień 2008 tylko i wy??Ä?cznie firefox reszta to badziewie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przemo 618 Napisano 29 Grudzień 2008 no nie wiem;] z do??wiadczenia wiem ??e tylko firefox zamula kompa;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zwirek 59 Napisano 29 Grudzień 2008 (edytowane) hm.. no wiele os??b tez preferuje opere, jest te?? googlowy chrom, no i m$ internet explorer(JAK KTOS TEGO UZYWA TO POLECAM KONIECZNIE TEN ARTYKUL) sam u??ywam ff3 w sumie chyba bardziej z przyzwyczajenia, no i ten "nowy" pasek wyszukiwania - dla mnie b??stwo :)/>/> z operÄ? sam nie mia??em styczno??ci wiec siÄ? nie wypowiem ale znajomi polecajÄ? i chyba sam te?? spr??buje niebawem.. Edytowane 29 Grudzień 2008 przez Zwirek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adiman 35 Napisano 19 Styczeń 2009 Ja wole tradycyjny IE ni?? takie FF Chrome i Opera Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adanos12 0 Napisano 5 Czerwiec 2009 firefox rzadzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aEmpty 1 Napisano 6 Wrzesień 2009 tylko i wy??Ä?cznie firefox reszta to badziewie U??ywa??em Firefoxa ale obecnie coraz bardziej podoba mi siÄ? Chrome. Po pierwsze trzeba siÄ? przyzwyczaiÄ? do trochÄ? innego interfejsu. Ale zaletÄ? Chrome jest o kilka procent szybsze ??ciÄ?ganie plik??w. Co do otwierania stron to nie widzÄ? r????nic. Firefox ma nadal przewagÄ? nad innymi przeglÄ?darkami mo??na w nim automatycznie czy??ci po zamkniÄ?ci przeglÄ?darki: historjÄ? ciasteczka i pliki tymczasowe. Pozdrawiam aEmpty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dj_petro 29 Napisano 28 Wrzesień 2009 Polecam Firefoxa ver min 3.5 + dodatek ADBLOCK PLUS + JAVA + FLASH I praktycznie nie ma takiej strony co by nie ??miga??a na tej przeglÄ?darce Testuje te?? to "CUDO" od googla ale jak narazje bez wiÄ?kszych zachwyt??w Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach