Chazy_Chaz 382 Posted December 27, 2007 Witam co sadzicie na temat film??w pila ?? moim zdaniem sa calkiem fajne , oczywiscie wyjatkiem jest 2 czesc kt??ra totalnie mi sie nie podoba =] Quote Share this post Link to post Share on other sites
Adis 4,154 Posted December 28, 2007 Ja jak na razie widzialem tylko 1,2,3 i powiem szczerze zeby ogladac 4 mnie nie ciagnie. Z tych wszystkich czesci kt??re widzialem najbardziej podobala mi sie pierwsza. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Hans 663 Posted December 28, 2007 Fajny film, mi tez chyba najbardziej podobala sie pierwsza czesc choc w drugiej sporo sie wyjasnilo. 4 jeszcze nie ogladalem, poczekam az bezie z lektorem, ale z tego co slyszalem to tez nie jest zla. Quote Share this post Link to post Share on other sites
kamillo 0 Posted January 1, 2008 Widzialem kazda czesc i powiem ze nawet fajnie sie oglada. Napewno nie jest to jakas superprodukcja. PS. Czwarta czesc jest po 1 najlepsza moim zdaniem. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Karol 2 Posted January 2, 2008 Widzialem 1 i 2 cz. i mi sie podobaly. Po pierwszej cz. jednak pozostalo wiele zagadek do rozwiazania. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest gregorio Posted January 31, 2008 film fajny ale okazuje sie ze latwy do przewidzenia konec Quote Share this post Link to post Share on other sites
jj32 47 Posted February 24, 2008 Nie za bardzo. Wole komedie np. American Pie Quote Share this post Link to post Share on other sites
WaniuSiek 22 Posted March 13, 2008 Mam wszystkie czÄ???ci ,ale obejrza??em tylko 2 cze??Ä? i nie przypad??a mi zbytnio do gustu ;/ Quote Share this post Link to post Share on other sites
cwergol 1 Posted April 2, 2008 film do bani :/ Quote Share this post Link to post Share on other sites
wicia365 1 Posted April 4, 2008 obejrzalem wszystkie czesci miarowy filmek Quote Share this post Link to post Share on other sites
Gebels 1,589 Posted May 14, 2008 Ja oglÄ?da??em wszystkie czÄ???ci jednak teraz po informacjach o kolejnych numerach pi??y zrobi?? sie z tego bardziej taki serial ale jednak w swoim gatunku jest to naprawde godny uwagi film najlepsza 3 i 4 czesc. Quote Share this post Link to post Share on other sites
mrpeppermint 4 Posted June 18, 2008 Jedynka by??a niez??a...odkrywcza i dobrze zrobiona. Kolejne czÄ???ci niestety zmieni??y film w serial...A gdy takiemu filmowi brakuje ??wie??o??ci i odkrywczego spojrzenia to przestaje mieÄ? on sens. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kolor 2,808 Posted July 10, 2008 Og??lnie koncepcja by??a dobra, ale powinna siÄ? zako??czyÄ? na 2 czÄ???ci, no ewentualnie na 3, niestety teraz to ju?? jest tylko nabijanie kasy. Teraz pozosta??o nam czekaÄ? i zobaczymy :)/>/> Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest Poldek Posted July 11, 2008 Og??lnie koncepcja by??a dobra, ale powinna siÄ? zako??czyÄ? na 2 czÄ???ci, no ewentualnie na 3, niestety teraz to ju?? jest tylko nabijanie kasy.Teraz pozosta??o nam czekaÄ? i zobaczymy :)/>/> PI??A V - 2008 PI??A VI - 2009 PI??A VII- 2010 To czekaj a tyle odemnie... :)/>/> Lata premier dat dokladnych nie mam ale wiem ze napewno beda ciekawie sie zapowiada...:)/>/> Quote Share this post Link to post Share on other sites
~LokOneAndOnly 93 Posted July 11, 2008 (edited) PI????A V - 2008PI????A VI - 2009 PI????A VII- 2010 To czekaj a tyle odemnie... wink.gif Lata premier dat dokladnych nie mam ale wiem ze napewno beda ciekawie sie zapowiada...wink.gif a my??la??em, ??e na V sie skonczy Edited July 11, 2008 by ~LokOneAndOnly Quote Share this post Link to post Share on other sites