Skocz do zawartości

Saw - Pila - Opinie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja jak na razie widzialem tylko 1,2,3 i powiem szczerze zeby ogladac 4 mnie nie ciagnie. Z tych wszystkich czesci kt??re widzialem najbardziej podobala mi sie pierwsza.

Opublikowano

Fajny film, mi tez chyba najbardziej podobala sie pierwsza czesc choc w drugiej sporo sie wyjasnilo. 4 jeszcze nie ogladalem, poczekam az bezie z lektorem, ale z tego co slyszalem to tez nie jest zla.

• 4 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • Uplinker
Opublikowano

Ja oglÄ?da??em wszystkie czÄ???ci jednak teraz po informacjach o kolejnych numerach pi??y zrobi?? sie z tego bardziej taki serial ale jednak w swoim gatunku jest to naprawde godny uwagi film najlepsza 3 i 4 czesc.

• 1 month later...
  • 4 weeks later...
Opublikowano

Og??lnie koncepcja by??a dobra, ale powinna siÄ? zako??czyÄ? na 2 czÄ???ci, no ewentualnie na 3, niestety teraz to ju?? jest tylko nabijanie kasy.

Teraz pozosta??o nam czekaÄ? i zobaczymy :)/>/>

Opublikowano
Og??lnie koncepcja by??a dobra, ale powinna siÄ? zako??czyÄ? na 2 czÄ???ci, no ewentualnie na 3, niestety teraz to ju?? jest tylko nabijanie kasy.

Teraz pozosta??o nam czekaÄ? i zobaczymy :)/>/>

PI??A V - 2008

PI??A VI - 2009

PI??A VII- 2010

To czekaj a tyle odemnie... :)/>/> Lata premier dat dokladnych nie mam ale wiem ze napewno beda ciekawie sie zapowiada...:)/>/>

Opublikowano (edytowane)
PI????A V - 2008

PI????A VI - 2009

PI????A VII- 2010

To czekaj a tyle odemnie... wink.gif Lata premier dat dokladnych nie mam ale wiem ze napewno beda ciekawie sie zapowiada...wink.gif

a my??la??em, ??e na V sie skonczy albert.gif

Edytowane przez ~LokOneAndOnly